Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förortsvisa

jag kan inte nå dig

men du fick mig falla
retade upp mig
lekte allan ballan

nånstans där inne borde du förstå
känslan att vilja springa
när jag inte kan gå

ögon brann som eldar
var du tvungen att värma mig
brände mig
kunde inte lära mig

det var så rätt så fucking fel
tog sönder mig
gjorde mig hel

du kysste mig stum
drog orden ur min mun

du talade
jag tystades

jag lyssnade
när du kysste mig






Fri vers av silkesinne
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-17 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silkesinne
silkesinne