Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draken & prinsen

Måhända
att jag flög lite för högt
Jag hade ju trots allt blivit varnad
Fartskyltarna i himlen hade passerats
Men det var en risk jag var villig att ta
för att landa bland rosenblad
Törnar...
viskade de på vägen upp
rösterna berörde mig inte
för höjden berusade
Jag omgavs av små rosa moln av marshmallows
Wonderwoman uppsprungen ur förorten
flickan och kvinnan

Det var när du flög förbi
över mig
som jag undrade varför du inte flög bredvid

du drog ner mina vingar i en djävulsk fart
klart vi ska lära känna varandra baby
det ska vi
vi tycker ju om varandra

det var draken
inte prinsen

när vi närmade oss marken
bad jag dig att sluta

men din tyngd

och tunga
tryckte tillbaka orden i min mun

så var jag över

innan jag kraschade mot jorden




Fri vers av silkesinne
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-24 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silkesinne
silkesinne