Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällsrodnad

Såg du också hur himlen brann igår?




Fri vers av silkesinne
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-24 11:05



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
nej, missade det. sov nog istället,.
2022-08-24
  > Nästa text
< Föregående

silkesinne
silkesinne