Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre korta meningar


Livet är kort
Kärleken också

Det är bara döden som är evig.




Fri vers (Fri form) av EilahtanM
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-18 09:18



Bookmark and Share


    Nicklas VIP

Nej Nathalie, kärleken kan vara evig den också!
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

EilahtanM
EilahtanM