Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

365 dagar


365 dagar har gått
sedan du tog ditt sista andetag
sedan sista gången jag fick känna
din hand i min

I lika många dagar har jag vandrat
på den här jorden
som känns kallare än tidigare
ogästvänligare
mer alldaglig
Än förut

Jag har vacklat
famlat
Genom ett oigenträngligt mörker
För att sedan vada
igenom en grå och trög massa
Jag har kisat när små stunder av solljus
trängt in
likt Gollum i grottorna
Sorgen förvred mitt inre
men på utsidan förblev jag den samma

Världen gick vidare fort
informerade mig skoningslöst
om att sorgen har ett bäst före
Det svarta inom mig fick inte längre
lov att synas

Men jag vet att det onda aldrig kommer att ge vika
Att sorgen för alltid förändrat mig
men jag kan lära mig leva
och inte bara överleva
Föreställa mig
din hand i min






Fri vers av EilahtanM
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-19 18:55



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Beklagar återigen...

Men man har rätt att sörja på vilket sätt man nu behöver sörja på, samt precis hur lång (eller kort) tid som man känner att man behöver. Man har även rätt att visa att man sörjer utåt, om man vill det.

Allt annat tillhör den låtsas värld i princip alla lever i, med sina perfekta fasader och urholkade hjärtan.
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

EilahtanM
EilahtanM