Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet självmord


jag begick precis ett litet självmord
när jag sa
att det var
okej





Fri vers (Fri form) av EilahtanM
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-10 07:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, den grep inom, verkligen starka rader ...
2015-06-12

  Ronny Berk
tänkvärd poesi, ja !
2015-06-12
  > Nästa text
< Föregående

EilahtanM
EilahtanM