Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katastrof?


Reglerna är stränga när det gäller att inte
överbelasta.
Jag tänker på hissar, broar och tågsätt
mm.mm.

Var går gränsen för hur mycket
intryck och information
våra hjärnor kan tåla
innan en katastrof händer?

Kanske dags att människan
tittar inåt också
och inte bara på reklamskyltar.






Övriga genrer av Alva Johnsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-18 10:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text!
Manar till eftertanke.
2014-08-19

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Bra tanke tycker jag.
Som gärna skiljer mellan intensivt och extensivt nyttjande utav hjärnklumpen. Stänga av och koncentrera sig på en enda liten sak är väldigt skönt .
Den generation som har bara ett huvud men 30 kanaler på tv, hur ska det gå för den.?
2014-08-19

  anits VIP
Mycket klokskap i dina ord! Bra skrivet!
2014-08-19

  Lars Hedlin
Bra förmedlat! Insiktsfullt!
2014-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt, fast egentligen så använder vi inte speciellt många procent av vår hjärna...använde vi lite mer så kanske inte världen skulle se ut som den gör...
2014-08-18

    ej medlem längre
Det är ju också många som går i väggen, som det heter. Hjärnan, och kroppen, kan inte klara allt.
Bra reflektion!
2014-08-18

  Ingrid Trolle
Du har så rätt!
Det är dags att
strypa reklam-
flödet rejält. I
synnerhet tror
jag det är skadligt
med avbrotten
i TV-kanalerna.
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP