Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonart

Att säga Till
Att säga Emot
Att säga Ifrån

låter lite .........

Men att sjunga UT
kan vara nog så vackert

om melodin går i dur.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-05 19:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det låter onekligen bättre...:-))
2016-12-10

  Lars Hedlin
Bra starkt inisktsfullt
2016-12-08

    ej medlem längre
Där har tonarten betydelse om det är dur eller moll...
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP