Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan t.ex ISIS medlemmar sova på nätterna...?



Hur kan t.ex ISIS medlemmar sova på nätterna, och se sej själva spegeln med gott samvete? Sanningen måste ju komma ikapp dom till slut. Är det så att dom är så övertygade om att det dom gör är rätt, som nazister och fascister, psykopater? Sjuka och besatta människor.
Jag förstår bara inte hur dom kan må bra...




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-18 21:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Carina,

Märks du har lite kunskap om ämnet, det har inget med religion att göra, IS alltså, (de heter inte ISIS mer). Samma heliga krig finns i bibeln med och vad gjorde "kyrkan" i sydamerika när det begav sig.

Konstanerad,

Yep, det är lite läbbigt men bibelskolor är precis lika farliga.

Jeflea Norma,

Ja, multikulturellt (religiöst sett) är inte alltid bra.

Johan,

Ja, hur kan de sova om natten ... förmodligen är de trötta och vem säger att de ser sig i spegeln ... ja, de tror så för att de vet inget annat ... och vet du det att de inget vet är frågan överflödig.
2014-08-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Absolut det finns redan bland oss, det finns värvade västerländska män och kvinnor i alla länder, det är folk som har försvunnit eller har blivit ignorerade av svenska staten då har byt sida och tills vidare man tränar sig på gym som vem som helst, d.v.s. dem håller en låg profil. I Sverige ISIS kommer att agera efter kommando och efter Carl Bild hemkomst från Iraq, misstänker jag.

https://www.youtube.com/watch?v=cY27F0cqnSU

Magnus Ranstorp: Religiös fanatism/sekterism kombinerat med asymmetrisk krigföring är en explosiv cocktail. Svårt att gå in och rätta till säkerhet och oförrätter genom enbart militär intervention. Kräver multilaterala lösningar att vi står enade och att vi gör "smarta" interventioner i komplicerade lägen. Hela Mellanöstern behöver en Marshallplan bortom konfliktlösningar. Vi får tyvärr leva med vad vi ser ett bra tag framöver.

2014-08-19

    ej medlem längre
Den gamla sortens koranskolor är livsfarliga (fast iofs så använde profeten Muhammed samma militäriska våld för sina erövringar). Det finns inbyggt i Islams religiösa system, helt fasansfullt.
2014-08-18

  Carina Bendix
Håller med dig. Dom är hjärntvättade och tror att de gör det rätta. Det står i koranen om "Jihad" = det heliga kriget. Att man ska försöka få alla att bli muslimer eller döda dem. Jag tycker det påminner mycket om andra världskriget, när nazisterna utrotade judar, romer, handikappade, kommunister, homosexuella och andra som de inte tyckte var värda att få leva. Usch, riktigt läskigt. Snart kanske dom intar Sverige och försöker få oss att konvertera till islam också.. :(
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP