Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar efter hopp

Jag letar efter hopp
Jag letar efter lycka
Kan vara fjantigt kan man tycka
När letandet tar stopp.




Bunden vers (Rim) av Tricia Johansson
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-19 13:35



Bookmark and Share


  cilax VIP
snyggt rimmat
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson