Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar till en anonym icke medlem: Skrivanvisningar för poet

Svar till en anonym icke medlem:

 Skrivanvisningar för poeter.se och dess medlemmar.

”Om oss:

Poeter.se är en webbplats där du kan publicera din poesi, där du kan utveckla ditt språk, där möten uppstår och ny poesi skapas”

 

 

 

 

D.v.s. ”Medlemmarna Stationerar” här, det är 24h på dygnet vårt sällskaps rum.

 Om du har problem bara bankar i Windows hos någon som är vaken dialogera och hör dig!

Alltid finns någon för dig här.

Mänskligare social sajt du kan inte finna.

 

Icke medlemar har rätt att skriva fem dikter i veckan och använda sida hur behagas med kommentarer, det som jag upplever som opålitlig!

 

Vi skriver Recessioner till olika grenar, strö med lite dikter, lite face bok, och vad är fel i det?

 

Att skriva i jag form, jag vet inte hur man gör det när man är kär i sin skrivars väns man som är kvar hos en annan kvinnas dikt…

Och då många upplever sig olyckliga och missförstådda.

 Poesi man skriver i alla personliga pronomen.

Till Imperativ skriv bara Hitler sin slogan.

  

 Men, Den här är sida för folkets poeter och ingen som är folkets fiende här!

 

Men vist vi är attackerade av diverse politiker, forskare, och kåta män & änglar, då skall man påpeka att man inte är här för just den grej eller just med den person och bara skriva av sig.

Reklam är inte tillåtit, bara av sajtens ägare.  




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-19 22:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Grattis till placeringen!
2014-08-24

  KattenKin VIP
Bra anvisningar. Jag hade missat dessa när jag var fullt upptagen av andra, mer inskränkta. Kanske personen satsade på provokativ humor, men jag fann den inte kul för fem öre.
Tror faktiskt vi retat upp oss på samma text...
2014-08-24

  Connie
Precis så! En fantastikt sida att sätta sina fotsteg på. Ta vara på den chansen!
2014-08-20

    AA VIP
Bra anvisningar. Det här forumet är ett trevligt sällskapsrum.
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP