Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej alla

Jag har varit borta ett tag men det känns rätt att vara tillbaka!
Jag har skrivit en del under tiden och mest har det varit "haiku". Jag vet att det finns fler regler än 5-7-5, men jag har kört mina egna regler. Det viktigaste har varit att komprimera känslor på 3 meningar. Alltså en utmaning.
Jag ser fram emot att få kritik och att läsa poesi :-)
Kram M.




Övriga genrer av Månika
Läst 188 gånger
Publicerad 2014-08-20 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månika