Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sorts haiku


Varför skriva

nästan ett helt liv
nedskrivet och nu kastat
dina dagböcker

varför skriver man
fyller böcker med sitt liv
läses av ingen




Övriga genrer av Månika
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-29 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månika