Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sorts haiku


Ni, vi, då

promenaderna
i mörkret över fälten
ni följde oss hem




Övriga genrer av Månika
Läst 212 gånger
Publicerad 2015-02-20 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månika