Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sorts haiku


Älskade ungar

att ha er nära
era sfärer snuddar min
stunder av lycka




Övriga genrer av Månika
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-12 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månika