Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lesbisk karl

Fångad i en könsroll

en grå fasad förgör

Ingenstans att fly

när själen kräver kulör

 

Tyst och stor och stark

ska man se sig vara.

När man rustats med en snopp

får man känslorna avvara

 

Så smiter man ändå

kjolen virvlar likt ett band

röda naglar lyser vägen

som en bukett uti min hand

 

Håret smeker nacken milt

ryggen den är bar

glittret lyser såsom fyrar

trots att jag nu är en karl

 




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-23 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP