Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Remember, your life doesn't get better by chance. It gets better by choice." KJ Anderson


katten och ekorren

ansträngd

med dig

varför?

slappnar inte av

sover inte djupt

varför?

inte lugn med dig

varför?

vill vara fri med dig

men...

plötsligt svarar du mig inte

plötsligt går du från mig

jag vill vara tillsammans

vill du?

kanske du behöver dina klätterträd

och hälsar på mig ibland

här i fönstret på andra våningen

en ekorre med mycket energi

söt och fri

och jag...

uppe i min trädkoja

i samma skog

vill få mer

var?

från Gud

från mina barn

du är fri

testar att låta dig vara ekorren du är

och inte katten i mitt knä

för hon är jag

"As women we struggle with giving and receiving love. Embrace God’s unconditional love today." Taffi Dollar





Fri vers av Ess VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-24 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP