Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätter

Bok, penna, handskav
Vända bokblad eller rakblad
Minns nätter kalla, två par bara fötter mot dagg
Minns ord kalla, öppet hjärta mot vass tagg.
Nu är nätter kalla
Men ensamma två
Barfota fötter mot dagg

Dina ögon är ett himlavalv
Mitt hjärna blott ett jordskalv
Det står ruiner inom mig och du
Med foten på toppen
Är jag besegrad




Fri vers av Flyktbenägna Nellie
Läst 332 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-24 20:12



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Många starka känslor i denna text! Bra jobbat!
2014-08-27

  Teresia Ridell
Mycket känslor som berör. Starkt !
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Flyktbenägna Nellie
Flyktbenägna Nellie