Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parfymerad kärlek

I mina ögon är allting svart
för du har allt
och jag har ingenting alls
jag tror min hjärna är tom på hjärnsubstans
för hjärnspöken är det enda som får plats

Hjärtat fyllt av lustande saftiga längtan
har glömt att kärlek luktar lik
örat fullt med skrik men du sjunger mig en sång
jag tror jag längtar
men kärlek och förhoppningar är en dödlig balansgång

Ena foten framför den andra
jag rinner alltid över.
jag smakar sött men allt är i grunden dött och bittert
du förtrollar mig med parfymerad kärlek
lurar in mig i skogar jag lärt mig är förbjudna
blir lurad av din list och
jag rinner alltid över

Dina vackra ord smeker min hjärna
jag blir lurad än
tror på allt nu, min mur har veknat
du bröt dig in
och jag rinner alltid över.




Fri vers (Fri form) av Flyktbenägna Nellie
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-13 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flyktbenägna Nellie
Flyktbenägna Nellie