Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tappa vikt -- på sikt!


Bantar-Blues



Nu, skall - ta mig Farao -
jag bli riktigt snygg å smal!
Å, denna kropp iland ro,-
- mot den va trygg å lojal!

Man ska va snäll mot sig själv,
när ingen annan är det!
Detta är en gammal Hävd -
- å SANN - såsom jag ser det.

Får fán från allsköns grabbar
för att jag är tjock å fet.
Å alla tjejer flabbar.
Det är ingen hemlighet!

Det har mina öron nått
erat förtal och skvaller!
Men, nu, så har nog jag fått--
- och,- SE: Viktkurvan faller!

Såklart, ingen alls vill ha
en veritabel Tjockis!
Det är ej så bra å va!
Befinner mig på svag is!

Kan se det inför mig, klart:
I en blånande framtid -
hur han tar mig, underbart...
Min kropp liknar en sylfid!

-Å, jag är INTE frigid!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-24 20:29



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Du bjuder på dig själv eller om det är en karaktär som bjuder på sig själv. Oavsett är det humoristiskt och bra!
2014-08-25

  ULJO
Här fick du till det med humor och fina rim
2014-08-25

    Dan Myrbeck
Lycka till, de går nog fint!
2014-08-25

  ResenärGenomLivet VIP
Undrar hur många gånger man har bestämt sej...någon gång måste det väl kunna gå...:-)
2014-08-24

  KattenKin VIP
Skön självdistans...å härlig slutkläm!
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf