Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök till en tanka på Svenska


En hösttanka

kristallklart vatten
porlar nästan slumpmässigt
gässen lämnar oss
till ekens intensiva skuggspel
där löven dansar höstvals




Bunden vers (Tanka) av brudberg
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-25 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brudberg
brudberg