Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min egen tolkning av en vers jag skrivit på Engelska: http://brudberg.wordpress.com/2014/11/08/your-absent-songs/


Dina frånvarande sånger

Cantaloupemelonen sover
inbäddad i vattenångor,
släppt från sockerkantade vågor
för att möta Kalabrien-tallens behov,
havande i tröstlös väntan.
Dimman tynger fårens pälsar med lukt
från rödkantade barer och kastanjerök.
Medan de döda skrider ur fallande dimma
vaknar melonsolen varsamt
och gravarna öppnas så gästerna får sova.

I detta ögonblick
är min längtan som djupast.
Dina frånvarande sånger kunde fylla tomrummet,
till våra kaprifoliedrömmars snösmältning.




Fri vers (Modernistisk dikt) av brudberg
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-10 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brudberg
brudberg