Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~*~


dödsångest

Hela rummet gungar. ochsnurrar. jag kämpar emot reflexen att spy. jag hör ljud och surr. sakta sakta kommer verkligheten tillbaka.
Det spelar ingen roll vad ni säger. jag är fånge. Fånge i mej själv.
Alla era vackra ord blir till lögner.
Samtidigt som jag sjunker, stiger ni. jag ligger tyst på marken och betraktar er.
Snälla bara gå. lämna mej och glöm mej. Jag vill inte såra er mer. Aldrig mer.




Fri vers av Nishca
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-04-01 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nishca
Nishca