Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av trygghet

En tår rinner sakta ner för min kind. Sedan en till. Mascaran klibbar. Jag kryper tätt intill honom. Gömmer ansiktet mot hans bröst och andas in doften av trygghet och lugn. Hans hår kittlar mot min hy. Jag låter ångesten rinna ur mej för att sedan försvinna och inte komma igen på ett tag. Jag vill alltid ligga såhär där inget ont kommer åt mej. Bara tankarna men dom kan inte göra mej illa. Tårar hänger i mina ögonfransar. Ändå är jag lycklig.




Fri vers av Nishca
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-02-13 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nishca
Nishca