Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni som är unga poeter.


Eftertanke - framförallt till alla unga Poeter här på sidan.

 

Ni som är unga poeter måste ha en sak  i åminnelse hela tiden att beslut. De förändrar karaktär med åren. Om t.ex. Jag gör slut med min flickvän vid femton års ålder - spelar roll? Om jag däremot skiljer mig vid sjuttio års ålder kan det vara livavgörande. 

Glöm inte Eftertanken! - Aforethought! and Reflexion! - den är Jävligt viktig. Sprid också edra alster genom att skriva ut dem. Eller om ni har möjlighet: Tryck upp t.ex 50 st böcker själva. Det är inte så dyrt som ni kanske tror.

Jag tror att det är livsviktigt att fler människor läser poesi - för den leder ofta till Eftertanke! 

Så lev fullt ut - men tänk Er noga för också. Hur kommer detta val att påverka mitt och eller andras liv? Inte som jag: Som bara har åkt med livet sittandes i en ranglig båt. Alltid gjort som andra velat. Beslut som har fattats åt mig. Det är inte att leva livet till fullo utan leva andras uppfattning om hur ditt liv skall bli.

Revoltera om så behövs - då kan ni likt Frank Sinatra i alla fall säga:"I did My Way!"

Önskar framförallt  till alla unga poeter  - här på sidan ett så gott liv det bara går!

Stay Strong and Safe everyone. And most important : Take No Shit from anyone.

Yours Sincearly,

Hans Christian :o)

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Hans Christian
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-27 16:48



Bookmark and Share


  Connie
Fina ord att ta till sig!
2014-08-30

  genni VIP
Fina ord till alla unga poeter och fint för mig att läsa!
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian