Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Mamma.


I den mjuka luften...

I den mjuka luften skall du nu fara upp till himlen

sorgen min finns i alla mina sinnen...

Dock är jag glad att du nu slipper din skrikande/vrålande kropp

i sju svåra år har du kämpat emot cancern - nu äntligen ett avslut - ett stopp...

Men kära Mamsen - vi ses nog ganska snart igen

när det är dags för mig att komma till himlen...

 

 

 




Bunden vers av Hans Christian
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-21 01:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa ni ses garanterat sedan. fint om när döden kommer på besök.
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian