Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den krönta Natten.

 

 

Låt gå den, kalla kvällen.

Jag sitter här fortfarande fast.

  Innesluten i ett lugnt glömska.

  bänken är gammal

  krönta, i ungdomliga rosor och längtan.

Inskription med namn

Cupido utspridda en handfull idéer.

Jag vill slita den längtan i oändliga

  Den gula lampan på kvällen.

Spela i galna skogors längtan

som

Ingår urskillningslös.

 

  Jag Rita med klor av

  Night blue.

stel i små steg

Möt vägen till asfalterade stigar.

Vägen hem…




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-28 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP