Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"The young lions lack food and suffer hunger, but they who seek (inquire of and require) the Lord [by right of their need and on the authority of His Word], none of them shall lack any beneficial thing." Psalm 34.10


knackar inte på din dörr mer - läser Psalm 34:10

så fin jag står där utanför din dörr

jag ringde nyss och du...

berättade för min flicka att du inte orkar lyssna på mig

du öppnar inte dörren

jag känner mig så fin

just idag

se mig!

älska mig!

lilla flickan vid din dörr

jag kallar dig pappa

min man

jag är en kvinna

jag är en flicka

en mamma

hoppas också lycklig mormor och farmor

men du älskar mig inte

och jag går med mina "relevanta behov till fel person"

som en klok person förklarade för mig

... varför?!

irriterad

på mitt omdöme

shake

ruskar om mig själv

se dig!

du är vacker

du är fin

för fin

för vacker

för honom!

han ser inte dig

och han har inte gjort det de senaste trettio åren

heller

varför just nu

den här vackra varma dagen i augusti

när du känner dig så fin?!

jag letar på dejtingsajter

en klok kvinna rekommenderade det idag

och ser någon som letar en kvinna mellan 18 och 23

och någon som aldrig svarade mina mejl

och någon som inte är så fin

i mina ögon

som...

just du

som inte ser mig

jag går till 2 Korintierbrevet 5:7

och Psalm 34:10

och Efesierbrevet 3:20-21

varje gång

istället för till din dörr

eller din famn

"For we walk by faith [we regulate our lives and conduct ourselves by our conviction or belief respecting man’s relationship to God and divine things, with trust and holy fervor; thus we walk] not by sight or appearance." 2 Corinthians 5:7




Fri vers av Ess VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-29 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP