Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Holger tar ett trevande steg

Vad gör Holger i ösregn
med en ljummen soppa
som smakar surt
och sticker i strupen,
där han sväljer
vart hört ord.
Var hittar han kryddor
att skopa i
så att tårar förångas,
Holger tänker...




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-29 19:27



Bookmark and Share


    Maria Malm
När jag läser denna associerar jag till den verbala soppa som serveras nu i valtider.
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt