Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kring molnen

Cumulusmolnen
bullar upp bakom tallar
ger några regnstänk
oavbruten rörelse
omformas, byter skepnad




Bunden vers (Tanka) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-30 10:08



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vad fint du fångar(!) molnen!!
2014-09-07

  Anya VIP
Din text rör på sig..är i rörelse. Jag ser bilden av molnen framför mig. Bra gestaltat här.
2014-08-30

  RitaBrunner
Naturen är aldrig stilla!
Härlig tanka!!
2014-08-30

    ej medlem längre
Tycker om din tanka här. Bra!



2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP