Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Trust in, lean on, rely on, and have confidence in Him at all times, you people; pour out your hearts before Him. God is a refuge for us (fortress and a high tower). Selah [pause, and calmly think of that]!" Psalm 62:8


litar på Guds kärlek med mig - inte på en mans behov av fejk

aj!

nähä

du klarar inte att jag inte trivs med dig

när du är kall

du vill att jag håller käften

och hittar andra förhållningssätt

än fräs

än naturlighet

än ärlighet

"du får hitta en annan ingång"

sa en klok kvinna

nytt kapitel

den lugna

rationella

kloka

strategiska

pragmatiska

och idealistiska som bjuder in tid som faktor

hur mår hon?

bättre?

nej!

får hon den här mannens kärlek?

nej!

får hon hans tid?

ja

är han nöjd nu?

nej!

"Casting the whole of your care [all your anxieties, all your worries, all your concerns, once and for all] on Him, for He cares for you affectionately and cares about you watchfully." 1 Peter 5:7











Fri vers av Ess VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2014-08-31 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP