Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit kritik på din text Ville inte bli så här. Nattsuddan. Bilden är en tavla målad av den kända konstnären Claustrophobia Electra Kingström-Andersen, vilken lever på att illustrera ostskiv(ling)omslag numera.


Kritik på en text (1149) - Om den farliga kärleken



Det farliga med förälskelse
och kärlek
är förstås att den,

likt ett liv i kriminalitet, lockar
av upplevaren en sådan myckenhet
av känslor. Livet är helt enkelt

riskabelt och var och en som
någonsin suttit i en penibel situation
vet precis hur det känns. Som en

korsning mellan att ligga,
exempelvis
(på en gräsmatta) i Lund

och/eller i en säng med en
fullfjädrad partner som
viskar hemliga ord i ens öra.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-31 13:21



Bookmark and Share


  Nanna X
ligger man på en gräsmatta i Lund kan man bli tagen av polisen.
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP