Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min motpol !


Jag visade dig kärlek

Du lärde mig hat

Jag visade dig empati

Du lärde mig egoism

Jag visade dig mina värderingar i livet

Du lärde mig hur livet ser ut utan värderingar

Jag visade dig närhet

Du lärde mig avtagande

Jag visade dig glädje

Du lärde mig bitterhet

Jag visade dig hur man släpper in någon i livet

Du lärde mig hur man stöter bort

Jag visade dig trofasthet

Du lärde mig brutna löften

Jag visade dig världen

Du visade mig helvetet.




Fri vers (Fri form) av DustyRoad
Läst 327 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-08-31 21:33



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
"Shown how to feel good, but told to feel bad"

Kanontext!
2014-09-05

    ej medlem längre
Raka puckar i denna text
2014-08-31

  louisegirl
Stark och berörande...
Mycket bra skrivet!
2014-08-31

    Nafisa
Gillar den
2014-08-31

    AgnesKenshin
starka ord o bra motpols-ord. hoppas inte verkligheten var lika svart o vit. då är det jättehemskt!
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

DustyRoad
DustyRoad