Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga slag mot ansiktet behövs

Grönblåa
intensiva
ingenting är sig likt
osäkrade vapen
kulor som går genom aortan
tar ett glas vin för bedövningens skull
faller omkull
växlar med höften
grusplanen undertill
turkosa färger färgar en regnbåge
som tar slut vid grönblåa
intensiva




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 156 gånger
Publicerad 2014-09-01 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan