Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt om kärlek

Hjärta mot Hjärta, kropp mot kropp , själ mot själ
Bara du och jag, ingen annan
Med tid och rum glömda, varför kunde det inte vara så här förevigt?




Fri vers av sweethot
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-04-01 17:45



Bookmark and Share


    Lola Linorum
fiin diikt malin^^
fan vfö haru inte berättat för nån att du kan skriva?
du e jätteduktig!
diggar flickan i mörkret<3
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

sweethot