Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför?

Varför är det bara jag som ska åka till honom?
Varför kan inte han komma till mig?
Varför måste han tvinga mig att välja?
Varför kan han inte bara förstå?
Varför?
Varför?
Varför?

Kan ingen ge mig svar?, han kan inte, jag kan inte
kan du?!




Fri vers av sweethot
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-04-02 21:03



Bookmark and Share


    Lola Linorum
om max lr hur..
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

sweethot