Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vårdkarusell, bl.a.


Fria fragment



Min kropp ler i sitt inre,
som ett frasigt wienerbröd.

Minnen knackar på dörren
till in i hjärnkontoret.

Ett leopardmönstrat tyg
täcker hela undervåningen.

Ur smältdegeln yr en
massa små glödgnistor.

Sagoprinsessans ansikte
räddades av Tiden, Ödet!

Bakfulla soldater går
bärsärkagång på en strand.

Mor Karin lägger om
Gretas blödande handled.

Vårdkarusellen som en storm,
centralt i Folkhavet.

Tungan vattnas av lilaröd,
drypande svartvinbärsjuice.

Vi var rotlösa -- --
-- -- och sökte Ljuset!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-02 19:50



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ball berättelse i versform.
2014-09-03

    Dan Myrbeck
Träffsäkert surrealistiskt om
Vårdkarusellen.

Bra ordkonstruktion:

Folkhavet.



2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf