Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan jag resa mig?


Utsatt läge



Jag jagar framåt,
kämpar som en hund,-
för å inte missa --
hela Meningen!

Kyskhetsbältet skaver
i grenen å ögonbindeln
stramar åt hårt.
Piskan darrar i luften!

Ofred maler i mitt
dävna bröst å
Riddaren uteblir med
de viktiga gåvorna!

Ger aldrig upp min
fromma Lyckoönskan,-
- men undrar hur länge
jag måste vänta.

Mitt vita grisfett
skapats ur mången
vard & kalk; det
värmer mig, bra.

Får vara glad om
fortsättning följer --
av det liv, som
bränner, förtär, lockar....






Fri vers av Marianne Räf
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-02 21:35



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Eld i denna med uppmaningen om att inte ge upp.
2014-09-07

    Dan Myrbeck
Bra skrivet!

Särskilt 2:a strofen.
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf