Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor in i ditt hjärta

Du vänder dig om och tittar mot stranden
Dina kläder syns knappt bland alla löv.
Sakta låter du din kropp sänkas ner i vattnet
Låta det obarmhärtigt dra dig ner
Ett skrik från ditt inre befrias
Jag skär med mina känslor in i ditt hjärta.
Du finner bara njutning, ingen smärta.
Men även ljuvliga känslor kan vara en plåga.
Vänd dig bara om, börja med att fråga.
Mina känslor är för dig ett tydligt svar.
En driva av flammor som håller mig kvar!
Stärkt av ditt mod och din underbara styrka…




Fri vers av vampyrskugga
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-04-01 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vampyrskugga
vampyrskugga