Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

juvel

Kärleken är som en juvel.
Röd som blodet.
Vit som en gnistrande diamant.
Grön som en smaragd, smittad av avundsjuka…
Bärnstensfärgad som harmonin när allt bara stämmer…
Kärleken är som en juvel.
Den slipas ständigt om.
Ibland varierar föremålen, ibland består de.
Som en juvelerare formar du den.
Ömt och med mycket tankar bakom.
Kärleken är en juvel…




Fri vers av vampyrskugga
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-04-01 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vampyrskugga
vampyrskugga