Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skum Serie nr. 1



Aningar ligger
i klara luften.
Tar små rökpuffar
på en blå Pall Mall.

Vidare går allt -
genom regn å sol.
Sparka ej omkull
min röda Kärlek!

Atombomben är
ett fruktat vapen,-
mot en massa folk;
Förståss ej ok!

Minns härlig massage
på ömma armar.
Han som utförde
den är, nu, borta!

Undantaget från
regeln kan aldrig
komma på skam i
utrikes miljö.

Glöm inte din tid!
Den kommer inte
tillbaka, sedan
du förverkat den!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-03 12:21



Bookmark and Share


  ULJO
Modern poesi på ditt suveräna vis
2014-09-03

    Dan Myrbeck
För mig svårbegriplig.
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf