Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skum Serie nr. 2



Pudelfrisyr å
utsvängda byxor
hör, väl, till en mer
gammal Tradition.

Rumphuggna grisar
hänger på krokar
i slakterier
utanför Staden.

Mycket ska till för
att mängden blonda
ska ökas, i takt
med antalet grå.

Engelska killar
stönar av avund,-
vill icke veta
av Sanningens pris.

Hundra hundar drar
ett stort lass, i form
av en jättelik
släde, norröver.

Någon ville in,-
- som en ljusstråle
genom nyckelhål -
till ett hemligt rum.





Fri vers av Marianne Räf
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-03 12:24



Bookmark and Share


  ULJO
Bra fortsättnings poesi
2014-09-03

    Dan Myrbeck
Svårbegriplig, utom de två sista stroferna
som är väldigt bra poesi som man kan
fundera mycket kring.
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf