Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skum Serie nr. 3



Det förflutnas sex
har runnit in
samtidas gener -
å fyllt dem med liv.

Torkade blommor,
orange å lila,
på teve-bordet,-
synes i rutan.

En flintskallig präst
gästar studion,
pläderar för en
sundare livsstil.

Knulla´ med tvenne
italienare
i deras bil! De
hota´ mig med kniv!

Rövslickarpartyt
kulminerar i
å med att Värden
näckar för alla!

De rapporterar
om sensommarens
korta händelser,-
i det blåa livet.





Fri vers av Marianne Räf
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-03 12:28



Bookmark and Share


  ULJO
Ja fröna sprider sig i vinden till din finurliga poesi
2014-09-03

    Dan Myrbeck
En spännande tanke att vi finns pga en väldig massa
sex som utövats av våra förfäder!!
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf