Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skum Serie nr. 4



Ivrig att fixa
sin höstgarderob,
far Finna ut på
Shoppingraid på Sta´n.

Solen skiner när,
var å om den vill.
Till exempel på
Kolonilotten.

Hur kan andarnas
energi räcka
till att väcka liv
i fallna åkrar?

Gråt inte, Nisse!
Din Ulla väntar,
nog, säkert, på dig!
En dag är du där!

Olika svarta
Inkarnationer
av ens ande, går
på rad, i Tiden.

Ett alternativ
till Omfödelse
är att hålla fast
vid det liv - som är!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-03 12:31



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Sista versen är fantastisk, I love it!
Jag har tänkt så utan att formulera det, så Tack!
2014-09-03

  ULJO
Bra avslut på en poetisk serie
2014-09-03

    Dan Myrbeck
Sista strofen:

Ja, men denna möjlighet
är ju tidsbegränsad!
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf