Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aj oj knak, jag känner att jag lever. Å tur är väl det, men tänk så många delar och muskler min kropp har. Jag hade ingen aning om att dom kunde göra så ONT, =) hahah....


Reh med teori !!


Smakar på orden
Citron med lite lakrits
Blev inge klokare

Vinglar runt med en pärm
Åker hiss med en kaffekopp
Funderar på allt som stoppas in i mig

En stor kalkon skriker mitt inre
Fyllningen faller ut men ibland är det kul
Vickar på kroppen toppen sa knoppen

Men var är jag bland allt det här
Får damma av en led i taget
Man kan smörja med lite olja

Fy va dom pratar goja
Ska man kunna detta
Men hallå

Oj där sprack en muskel
Blå som en vacker blåklocka
Ont nä då jag lider vidare

Men väck mig då dom har rehabiliterat min kropp klart
För detta va inte så kul men resultatet blir nog underbart
Puhu =)



Lynx63 ©




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-03 22:08



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ett mästerverk av ord och om hur en kropp kan lida och hur en knopps tankar åker fram och tillbaka. Mästerverk!
/kram
2014-09-17

  ResenärGenomLivet VIP
Det vore inte så tokigt att kunna bli rehabiliterad medans man sov...
Kram på dej, vännen...
2014-09-04

  Bibbi VIP
Kul att Du är här igen.

Applåder!
2014-09-04

    ej medlem längre
Här också rehab. Men jag är för bekväm. Roligt att ha dig tillbaka med dina friska fläktar....
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP