Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pang

Svåra beslut
är som irriterande flugor
man måste liksom till slut
göra slag i saken !!




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-04 20:17



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Jaa..visst är det så ! Snygg liknelse.
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan