Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vols

ner min kan
fuela condor
isati concar
veh toc




Fri vers av rotviksmuppen
Läst 162 gånger
Publicerad 2014-09-04 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rotviksmuppen
rotviksmuppen