Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vent

livet och visar sig
ovanför konst
veka kontorister
drar en ovan upp




Fri vers av rotviksmuppen
Läst 158 gånger
Publicerad 2014-12-30 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rotviksmuppen
rotviksmuppen