Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma

Morgondimma
andra dagen i rad
och mitt lugnande the
ryker från vardagsrumsbordet
ingen aptit men statoil har öppet
stockrosorna hänger
vinden tar i
helgen är orörd




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-05 06:05



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Känslan delad här.. Varmt the och fredag..men inte bara så.

Fint !
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan