Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skum Serie nr. 5



Signaler, röda,
sänds i etern,
vill nå hjärtans Mål
i Gryningens land.

Smaka ananas!
Den ljuvt kosmiska
konsistensen, som
en milt gul stjärna.

Mr. Blue kom på
samma sak som jag:
Rymden börjar och
slutar där vi är!

Nekrofil Ungdom
klagar ej över
tidens grå strömmar
i själarnas kön.-

Öppnade burken.
Offrade sylten
till munnens hasard -
i tid och otid!

Barbröstad flicka
tittar upp i den
rosa himlaskyn,
som stänker vitt guld.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-05 12:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Med surrealistisk pensel målar
du en serie sinnesintryck.
Bra!
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf